Betakaroten Gold

Betakaroten Gold

Betakaroten Gold
 • Premium betakaroten
 • Nyhet! Vegetabilisk kapsel
 • Bättre skydd
 • Gyllene färg
Ordinarie pris SEK 279,- SEK 195,-
Ordinarie pris SEK 558,- SEK 390,-
Ordinarie pris SEK 837,- SEK 585,-
Ordinarie pris SEK 1116,- SEK 780,-
Ordinarie pris SEK 1395,- SEK 975,-
Ordinarie pris SEK 1674,- SEK 1170,-
SEK 349,-
SEK 698,-
SEK 1047,-
SEK 1396,-
SEK 1745,-
SEK 2094,-
Hur ofta vill du ha leveranser?
 • Var:
 • månad
 • Frakt 39,50
 • Fri frakt över 400 SEK

 

Om Betakaroten Gold

Betakaroten Gold är årets hetaste nyhet! Vi är stolta över att kunna presentera en helt ny och förbättrad utgåva av vår klassiska Betakaroten. Betakaroten Gold är utvecklad från scratch till en premium produkt, och kommer i en vegetabilisk kapsel med extra tillskott av antioxidanter. Betakaroten Gold är tillämpad för alla som vill få en djup och långvarig solbränna och är även perfekt för dig som har en vegetarisk kost. Kapseln är helt fri från allergener och gelatin. 

Good For Me Betakaroten Gold är designad för dig som helt enkelt vill ha den djupaste solbrännan och lite extra sommarglöd i vardagen. Betakaroten är ett helt naturligt färgämne som kommer att ge dig en djup och varaktig bränna året om. Du behöver inte befinna dig i direkt solljus för att vår betakaroten ska fungera, men bästa resultatet och djupaste solbrännan får du av att vara i solen. Kroppen omvandlar betakaroten till vitamin A, som bland annat bidrar till upprätthållandet av huden. Betakaroten stimulerar pigmentbildningen i huden, vilket ger en bra grund för en djup och långvarig solbränna. 

.

Betakaroten stimulerer pigmentene

Skydd

Vi människor älskar solen och dess varma strålar mot huden. Eftersom betakaroten stimulerar pigmentbildningen i huden, så gör det också att huden blir mer mottaglig mot solljus. I kombination med solkräm så hjälper betakaroten dig att få ett bättre skydd mot solen och kan ha stor inverkan på dig som kämpar med solutslag. Med Good For Me Betakaroten kan du jobba fram en fräsch och naturlig solbränna från insidan. 

Effekt

Betakaroten från Good For Me är en produkt som du kan använda året om. Du kan själv bestämma när du vill få en fantastisk solbränna, även om du är på resandefot eller inte. Om du ska på semester, så kommer vår betakaroten vara den perfekta följeslagaren: Du får en fin, djup och naturlig solbränna. För bästa effekt rekommenderar vi att börja med betakaroten 2-3 veckor innan avresa. Fortsätt med den rekommenderade dosen varje dag under vistelsen, medan du utnyttjar solen optimalt och behåller färgen längre när du kommer hem. Få din solbränna du alltid drömt om - prova Good For Me Betakaroten Gold! 


Betakaroten Gold - årets hetaste nyhet!

 

NÄRINGSINNEHÅLL

Innehåll per daglig dos (1 kapsel):
Betakaroten 3,0 mg
Varav Vitamin A (RE) 1,5 mg (187,5%*)
Vitamin E 6 mg (50%*)
* % av referensintag

INGREDIENSER

Medel-fettsyror (från kokosnötolja), stabiliseringsmedel (vegetabilisk mono / di-glycerider av fettsyror), naturlig betakaroten från grönalger (Dunaliella salina), dl-alfa-tokoferylacetat, karrageenan, modifierad stärkelse, järnoxid, glycerol, renat vatten.

Rekommenderad daglig dosering är 1 kapsel

En kartong Betakaroten innehåller 60 kapslar och räcker för 2 månader. Doseringen bör inte överskridas.

60 kapslar
2månader

Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost. Good For Me rekommenderar fysiska aktiviteter, samt en hälsosam och varierad kost. Produkten ska förvaras svalt eller i rumstemperatur, skyddad från solljus. Produkten ska förvaras utom räckhåll för barn. Gällande allergi eller osäkerhet om användningen av produkten, kontakta din läkare för mer information. Vitamin A rekommenderas inte för gravida eller ammande. För gravida rekommenderas en daglig dosering på 0,8 mg, medan för ammande 1,1 mg. Betakaroten innehåller 1,5 mg av vitamin A. Betakaroten rekommenderas heller inte för personer som röker. 

 • Premium Betakaroten
 • Bättre skydd
 • Vegetabilsk kapsel
 • Gyllene färg